Pentuja

Ringa ♥ Mr. X

Talvi 2023-2024

 

Urosvalinta julkaistaan myöhemmin

Ringa

FI & LT MVA BH RTK1 RTK2
Shulune Imperial Diamond

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: LTV0 VA1
Silmät: terveet
CEA non-carrier
DM DM/N
MDR1 -/-
Ei kanna pitkäkarvaisuutta

Rally-toko: RTK1 RTK2
Palveluskoiralajit: BH, treenaa peltojälkeä
Näyttelyt: SERT

KoiraNet
Smooth Collie Database

Ringan oma sivu

???

Lonkat: ?/?
Kyynärät: ?/?
Selkä: ??
Silmät: ??

CEA ??
DM ?/?
MDR ?/?

 

KoiraNet
Smooth Collie Database

Kaikille pennuille toivon harrastamisesta ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneita koteja, jotka sitoutuvat luustokuvauksiin ja yhteydenpitoon kasvattajan kanssa. Tavoitteenani on kasvattaa monipuolisia ja toimivia harrastuskoiria, ja tästä syystä pennut lähtevät ensisijaisesti harrastaviin koteihin. Ulkoilu ei ole harrastus, vaan jokaisen koiran perustarve.

Sijoituskoirille toivon koteja, jotka olisivat kiinnostuneita tähtäämään harrastuksissaan myös kisakentille ja jotka eivät asuisi aivan toisella puolella Suomea (itse asun Ylöjärvellä, Tampereen vieressä), mutta tästä voin erinomaisen sijoituskodin kohdalla joustaa. Tiivis ja sujuva yhteistyö kasvattajan kanssa on välttämättömyys sijoituskoiran haltijalle. Sijoituskoiran haltijan ei tarvitse olla kiinnostunut näyttelyistä.

Pennut lähtevät uusiin koteihinsa runsaiden pentupakettien kera, normaalin arjen keskellä kasvaneina, madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sirutettuina ja rekisteröityinä, sekä tietysti kasvattajan elinikäisen tuen kera. En myy pentuja osamaksulla ja sijoituskoirasta otan vakuusmaksun, joka on puolet pennun hinnasta.
 

Ota yhteyttä elisa(a)sopivan.com
Halutessasi puhua puhelimessa, sovitaan siitä sähköpostitse.